Lud, voks, sæbe, lak-gulvsliberi

 

Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, bordplader, køkkenbord, dørtrin, trapper, køkkenbordplader, trappetrin og reposer. Vi tilbyder mange typer ludbehandling af parketgulve og plankegulve overalt på Sjælland.

Vi udfører afslibning og behandling af trægulve for institutioner, boligselskaber og virksomheder. Afslibning af lamelgulve til billige priser udføres af dygtige gulvmænd.

  • Gulvbørge.
  • Gulvafslibning Frederiksberg.
  • Tilbud på afhøvling af gulve.
  • Trægulv splinter.
  • Trægulv rustik.
  • Nyt trægulv knirker.

Gulvafslibning pris pr M2

Billig gulvafhøvling i Vordingborg og på Sjælland udføres af dygtig gulvfagmand. Afslibning af parket til fornuftige priser udføres af faglig dygtige og kompetente gulvslibere i Odense og omegn.

Lad en gulvsliber udføre afslibning og behandling af parket for virksomheder, institutioner og private hjem. Er dit parketgulv blevet slidt og grimt? Så lad os udføre en gulvafslibning.

Gør-det-selv renovering af parketgulve

Vi udfører en del forskellige efterbehandling af parket, herunder lak, sæbe, lud og voks. Afslibning af parketgulve i forbindelse med boligselskaber tilbydes af flink gulvmand.

Gulvafslibning og dinesen plankegulv pris

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, trapper, bordplader, dørtærskel, køkkenbord, køkkenbordplader, trappetrin og reposer. Afslibning og efterbehandling af bøgeparket i Jylland udføres.

Træ er holdbart, fleksibelt, rengøringsvenligt, hårdt og er derfor en rigtig god gulvbelægning. Lakering giver et flot, slidstærkt, stærkt og holdbart plankegulve.

http://gulvsliberi.dk/gulvsliber/

Gulvafslibning og afslibning af parketgulv gør det selv

Lad en gulvsliber udføre afslibning og efterbehandling af trægulve for private hjem, virksomheder og boligselskaber. Lakering giver et holdbart, slidstærkt, stærkt og flot trægulv.