Lak, sæbe, olie, bejdse-gulvabc

 

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, dørtærskel, dørtrin, køkkenbordplader, trappetrin, køkkenbord og reposer. Gulvafslibning til billige priser udføres af faglig dygtige og kompetente gulvmænd.

Billig afslibning af trægulve og trapper i Glostrup og på Sjælland udføres af kompetent gulvmand. Vi sliber og ludbehandler lamelgulve i Aarhus og hele Jylland.

http://gulvabc.dk/gulvservice/

Gulvafslibning og gulv arkitektlampe

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, trappetrin, køkkenbord, trapper, køkkenbordplader, dørtrin og reposer. Afslibning af plankegulve til attraktive priser udføres af dygtige og erfarne fagfolk.

  • Afhøvle gulve male vægge.
  • Vask af ludbehandlet trægulv.
  • Gulvgenre.
  • Trægulv egetræsgulve.
  • Gulvarbejder.

Sæbebehandlede sildebensparket

Trappetrin, trapper, køkkenbord, bordplader, dørtrin, vindueskarme og reposer. Lakbehandling giver et smukt, stærkt, flot og holdbart gulv.

Et tørt og slidt trægulv kan få nyt liv med gulvafslibning

Har du ridser og hakke på hjemmets gulve? Så kan vi hjælpe dig. Afslibning af fyrretræsplanker til de bedste priser udføres af faglig dygtige og kompetente medarbejdere i Odense og omegn.

Gulvafslibning samt gulvafhøvling næstved

Vi udfører mange typer overfladebehandling af sildebensparket, herunder lak, lud, sæbe og voks. Hvid lakering giver et flot, slidstærkt, smukt og flot bræddegulv.