Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til hurtig hyre søger vi efter en rutineret fagmand til at varetage nogle slags opgaver indenfor gulvslibning. Man skal have viden om gulvtekniske og trætekniske gøremål, herimellem gulvslibning. Fast ansættelse forventes fordi vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til slibning af plankegulve eller parket

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre lokaledygtige gulvhåndværkere, dog alene ved mindre gulvopgaver. Herved får du stillet firmabil til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi forventer, at du har stor faglig begavelse og kan arbejde frigjort med en tiltalende væremåde og væsen overfor vore adskillige kunder. Du skal kunne lave disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af gulve hvor lang tid
  • Afslibning af dørtrin
  • Afslibning af køkkenbord pris
  • Afslibning af spisebord
  • Slibning af dørtrin
Gulvtekniske perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvpartner der lever af at forny kundens parketgulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvarbejde
  • Gulvrestauring
  • Afslibning

i bedste kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvfornyelse udføres af fagligt kompetente gulvmænd.

Lidt om vores gulvfirma og dygtige specialister

Siden starten i 2001 har vi lavet gulvafslibning og gulvbearbejdning i hele kongeriget. Med speciale i renovering og behandling af parket- eller plankegulve har vi udført gulvrestaureringer i Odense, København og Aarhus plus talrige andre lokaliteter i Kongeriget. Navnlig indenfor overfladebehandling, gulvafhøvling og gulvslibning har gulvfirmaet nået en prominent bearbejdningsrolle indenfor den faguddannede del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til rimelige priser.

Gulvsliber leje, gulvafslibning og gulvafhøvling

Vi er et gulvfirma der er berømt for slidstærk gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet mellem høj kvalitet, billig gulvafslibning priser og gulvteknisk ekspertise. Mester og gulvslibere har fokus på minimering af støj og støv, indemiljø og arbejdsmiljø.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *