Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en proces til at skabe blanke gulvflader. Her anvendte man bonevoks, gulvolie eller gulvsæbe, som alle er behandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering kommer til sin rette på alle parket som er nybehandlet. Konsekvensen af polering er forskelligartet afhængig af behandlingen der bruges. En polering kaldes også ‘efterpolering’ og vælges normalt på voksbehandlede, oliebehandlede og sæbebehandlede flader. Der arbejdes med en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af pads eller klude skaber den fineste blanke finish. Resultatet skal ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en teknik til at forny og opfriske eller polere gulve. Ved hjælp af en rondelsliber eller polermaskine behandles overfladen med en polering og pudsning. Herpå opstår der en mat eller helt skinnende gulvflade. Den endelige effekt kommer an på hvilken type cirkelpad gulvsliberen benytter. Plankegulve og parketgulve med olie, sæbe eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Hvorledes poleres parket eller plankegulve?

Gulvpolering er en meget speciel teknik, som blev benyttet på de såkaldte ‘bonede gulve’. Det var for det meste på slotte og herregårde samt det ædle borgerskab som havde denne form for parket- eller plankegulve. Her blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en betegnelse for de finere kredse

Hvad er prisen på en gulvpolering?

Såfremt du ene og alene har brug for en pris på polering kan du få den her, både med og uden gulvslibning. Få en fornuftig gulvpolering pris ved at ringe eller skrive til os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og overflade er af stor betydning, eftersom der påføres et dækkende lag, som sikrer parket eller plankegulvet mod skader i mange år fremover. Efter en afslibning eller afhøvling må man behandle gulvoverfladen med olie eller lud og sæbe. Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer bedst til dit trægulve. Få derved gode råd fra et gulvfirma, førend du bestemmer dig for voks, sæbe eller olie.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *