Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at gøre trægulvet pænt og bevare en slidstærk overflade. Parket- eller plankegulve plejes forskelligt hvilket betinges af stand og overfladebehandling. Den passende gulvpleje tilpasses rengøringen og vedligeholdelsen i privatboligen.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i privatboligen. plankegulve og parket tilfører boligen noget ganske anderledes, i dagligstuen, gæsteværelset eller et kontor i en forretning. Træ giver en fornemmelse af velbefindend, uovertræffelighed og behagelighed på én gang. Ved at rengøre, pleje og vedligeholde et parket eller plankegulv rigtig, vil du have en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der anvendes de rigtige plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af plankegulve. Forfejlet brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan også give problemer at efterlade parket og plankegulve for vådt ved vask. Ligegyldig hvilken overfladebehandling parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over rum tid. Skrappe rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, lud og olie trægulve?

Har du et ludbehandlet plankegulv eller parketgulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med god nytte vaskes med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan rengøres med træsæbe eller oliepleje, som ret enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvvejledning om gulvpleje, gulvvedligeholdelse samt gulvrengøring. Dersom privatboligen har et grimt og slidt parket eller plankegulv, kan fristelsen være gulvsanering og udskiftning. Mange gange behøver du næppe at skifte dit parketgulv eller plankegulv, men kan begrænse sig til en gulvslibning. Håndværkeren har rigtig mange typer gulvrenovering, herunder gulvafhøvling, afslibning samt gulvbehandling, hvorefter dit slidte parketgulv eller plankegulv forvandles til nyt. Vi anvender fuldslibning, let slibning og gulvafslibning til renovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver tit det fineste udfald. Her afslibes træet helt, så efterbehandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der bruges en ny behandling med lak, olie, lud og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så det er blot fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Forløbet egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med voks, lak, lud eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til yderligere en overfladebehandling. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om afslibning, vedligeholdelse og rengøring og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *