Gulvafslibning giver smukke og lyse trægulve

Gulvafslibning giver en smuk gulvoverflade. Et nyafslebet trægulv fremstår naturligt og lyst og er virkelig attraktiv i enhver bolig og hjem. Efter ethvert stykke gulvarbejde som vi udfører, er vi stolte og overrasket over hvor smuk en overflade et trægulv har.

Hvad er en gulvafslibning?

Med sandpapir afslibes træet så gulvet kommer til at fremstå helt nøgen og uden overfladebehandling. Som middel til afslibningen benyttes sandpapir som påspændes gulvslibemaskinens store valse. Når så gulvsliberen igangsættes vil valsen rotere og gulvafslibningen igangsættes. En gulvafslibning består af 4 – 5 forskellige afslibninger som har hvert sit navn:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

Den samlede afslibning proces kaldes for en gulvafslibning eller en fuldslibning.

Et nyafslebet trægulv

Med et nyafslebet trægulv er alle muligheder for gulvbehandling åbne. Og når de er det bliver man åben for de kilder til inspiration, der omgiver os overalt, fra kildens rislende vand til æggets perfekte runding til menneskets evige trang til at finde nye flader, former og tekniske løsninger. Det er inspiration af den art der skaber et smukt og holdbart trægulv. En god gulvafslibning handler om at løse en given opgave på den bedst mulige måde uden at være fastlåst af vanetænkning og ’sådan har vi altid gjort’.

Gulvafslibning og ny teknologi

Det handler om at bruge teknologiske landvindinger til at gøre gulvafslibningen mere rationel, højne kvaliteten og gøre livet lettere. Og naturligvis om at søge det skønne, det smukke i ethvert trægulv. For når en ny landvinding indenfor behandling af trægulve for tilstrækkelig gennemslagskraft, ken det skabe en trend. Trends er livsbekræftende, og derfor er Egedahl Gulvservice altid på forkant med hvad der sker indenfor gulvbranchen i danmark såvel som i udlandet.

Gulvafslibning, æstetik og skønhed

Når et trægulv står nyafslebet og helt bart er mulighederne åbne med hensyn til den videre efterbehandling. Og der er nu mulighed for at lege med forskellige udtryk, rykke grænser og pirrer vores trang til at skabe noget unikt. Et trægulv som ingen andre har! Det afspejler vores trang til hele tiden at dfinde på nyt, og de viser, hvordan vores holdning til skønhed og æstetid ænder sig over tiden.

Trends og gulvbehandling i højeste mode

Vores syn på skønhed og nyeste trends går ofte i en cirkelbevægelse, så det, der før var højeste mode, skal tilbringe et stykke tid ude i kulden inden det atter kommer til ære og værdighed. Hvem af den ældre generation har ikke oplevet, at en trend som var ‘in’ for mange år siden pludselig dukker op igen. Og derfor er det også vigtigt at skelne imellem trend og stil. Få flere indput til dit næste gulvprojekt og kontakt din fagmand, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.