Gulvafslibning samt parketgulv fyrretræ-lavpris-gulve

 

Vi yder forskellige behandling af sildebensparket, herunder lak, olie, lud og voks. Gulvafslibning og overfladebehandling til gode priser udføres af faglig dygtige medarbejdere.

Gulvafslibning og afhøvling af terrasse

Afslibning af trægulve og behandling i Hillerød og på hele Sjælland udføres. Træ er bæredygtigt, fornybart, klimavenligt, økonomisk og derfor perfekt som belægning på dine gulve.

Trapper, køkkenbord, dørtrin, bordplader, vindueskarme, dørtærskel og reposer. Afslibning af parket til de bedste priser udføres af erfarne gulvfolk i København og omegn.

Gulvafslibning og gulv centret svendborg

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, dørtærskel, vindueskarme, dørtrin, køkkenbord og reposer. Opfriskning af trægulve til gode priser udføres af kompetente og dygtige gulvmænd i Odense og omegn.

  • Gulvtyper.
  • Undergulv.
  • Afslibning af plankegulve gør-det-selv.
  • Plejeolie trægulv.

Dygtig gulvfirma Næstved

Bordplader, vindueskarme, trapper, dørtærskel, trappetrin, køkkenbord og reposer. Opfriskning af trægulve til fornuftige priser udføres af erfarne og dygtige medarbejdere.

Efterbehandling af boligens parketgulve tilbydes af billig gulvmand. Oliering giver et flot, stærkt, slidstærkt og holdbart lamelgulv.

http://lavpris-gulve.dk/gulvafslibning/

Afhøvling af trappetrin

Gulvafhøvling i Husum og på Sjælland udføres af kompetent fagmand. Gulvarbejde til billige priser udføres af faglig dygtige medarbejdere i Odense og omegn.

Forskellige typer overfladebehandling af parketgulve tilbydes, herunder olie, voks, sæbe eller lud. Ring og få et godt tilbud på forbedring af trægulve i hjemmet.