Gulvafslibning og gulvtæpper af siv-sliberiet

 

Vi udfører en række forskellige typer efterbehandling af parket, herunder lak, lud, olie og voks. Afslibning af bræddegulve til attraktive priser udføres af top professionelle gulvmænd i København og omegn.

Dygtig og erfaren gulvmand på Frederiksberg tilbyder sin hjælp. Gulvfirma – med speciale i renovering af trægulve i boligen.

Gulvafhøvler

Erfaren og kompetent fagmand i Gladsaxe tilbyder sin assistance. Oliebehandling er den robuste overfladebehandling af gulve af træ i Aarhus og hele Jylland.

Lidt om trægulve

Trapper, køkkenbord, dørtrin, bordplader, vindueskarme, dørtærskel og reposer. Afslibning af parket til de bedste priser udføres af erfarne gulvfolk i København og omegn.

  • Polering af trægulv.
  • Gulvafslibning Jægerspris.
  • Trægulv parket.
  • Gulvafslibning Tårnby.
  • Gulvafslibning Vanløse.

Gulvafhøvling københavn

Afslibning af trægulve i Glostrup og København tilbydes af erfaren gulvfagmand. Vi udfører forskellige typer lakering af parket overalt i København og på Sjælland.

Lak behandlet parket

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, bordplader, køkkenbordplader, dørtrin, køkkenbord, trapper, vindueskarme og reposer. Vi tilbyder mange typer lakering af plankegulve og parketgulve overalt i Aarhus og resten af jylland.

http://sliberiet.dk/billig-gulvafslibning/