Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af kyndige gulvmænd med års viden indenfor forbedring af gulve. Trænger dit trægulv til en opfriskning gulvopfriskning? Så kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med huller eller hakker eller en ugørlig gulvoverflade? Vil en afhøvling måden. I tilfælde med tæpperester eller andre beskadigelser, kan gulvafhøvling også være en mulighed.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Besværlig lak og fernis kan også være genstande som gør, at en gulvafhøvling er nødvendig. Ligesom niveauforskelle og bølger i det massive plankegulv er en besværlig opgave. Her vil det være nødvendigt udjævne gulvet med en stor gulvhøvl. Afhøvling benyttes på massive gulve, hvor en slibning ikke slår til, herunder ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Bølger
 • Lim
 • Gulvspartelmasse
 • Ridser, huller og hakker
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Besværlig lakbehandling

Hvad forstår man ved en gulvafhøvling?

Afhøvling af massive gulve er et reparationsarbejde, hvor håndværkerne må være omhyggelige og erfaren. Upræcis kan give beskadigelser og niveuforskelle i i træets dybde. Gulvafhøvling stiller skærpede minimalkrav til gulvmanden, da den store høvlemaskine virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 4 mm af gulvfladen, som også er en mulighed ved meget beskadigede plankegulve. Vi har ekspertisen, erfaringen, kompetencen og ved uden videre hvad der skal gøres. At afhøvle et plankegulv kræver påpasselighed, og bør ikke laves som hjemmegjort gulvarbejde. Såfremt afhøvlingen ikke laves godt nok, kan det blive omstændigt og bekostelig at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en erfaren gulvsliber til din gulvrenovering. Hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslibning

Så snart gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvet fremstå ru. Derfor afsluttes der med en gulvslibning, for at få den rette overflade før efterbehandlingen iværksættes. Her kan gulvbrædderne påføres lud, sæbe, olie, voks, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid olie eller hvid lak. Den efterfølgende afslibning må være en såkaldt let slibning, grovslibning, polering og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne med hensyn til gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. For resten er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv forbedres?

Efter en høvling, afslibning og behandling, bliver de fleste gulve som nye på ny. Du vil ikke kunne konstatere, at gulvet har været i stykker. Trægulve bør altid behandles godt og Vedligeholdes, plejes og rengøres aller bedst. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste valgmulighed. Ved vores arbejde med plankegulve får vi en hel del relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Udstyr til afhøvling
 • Sandpapir til gulvafhøvling
 • gulvafhøvling leje
 • gulvafslibning maskine
 • Guide til gulvafhøvling
 • Male før afhøvling
 • Pris høvling og lakering
 • Vejledning i høvling

På hjemmesiden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Hjælp til afhøvling?

Din gulvspecialist skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er sandsynlig. Såfremt dit massive gulv trænger, så kontakt os gerne og få afhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, kigger vi gerne forbi dig for en snak om dit gulv. Vi tilbyder billig gulvafhøvling priser og kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at opfriske og forny dit slidte og gamle gulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *