Gulvafslibning og afslibning af trappetrin pris-gulvmager

 

Billig afslibning af parketgulve i Skibby og på Sjælland udføres af kvalitetsbevidst gulvsliber. En professionel gulvmand er din garanti for perfekt gulvafslibning og efterbehandling med lud og olie.

Hvor lang tid tager det at forny slidte plankegulv?

Vi udfører alt indenfor afslibning af gulve, trappetrin, dørtærskel, vindueskarme og reposer. Trægulve kan afslibes og behandles uanset træsort og blive smukke og holdbare.

http://gulvmager.dk/gulvafslibning-pris/

Gulvafslibning og renovering dørtrin

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, vindueskarme, trapper, bordplader, køkkenbord, dørtrin, dørtærskel og reposer. Ring og få et tilbud på afslibning og efterbehandling af gulve.

  • Gulvafslibning Søborg.
  • Lyst trægulv.
  • Gulvafslibning Albertslund.
  • Gulvafslibning pris m2.
  • Kan man lægge fliser på trægulv.
  • Trægulv i køkkenet.

Dygtig gulvmand i Hellerup

Lad en gulvfagmand udføre afslibning og efterbehandling af gulve for boligselskaber, private hjem og institutioner. Afslibning af trægulve i forbindelse med fraflytningslejligheder tilbydes.

Vi tilbyder billig afslibning af gulve, dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader, trapper, dørtærskel, køkkenbord og reposer. Vi tilbyder forskellige typer efterbehandling af parket overalt på Sjælland.

Gulvafslibning samt gulvmaling i vådrum

Forskellige typer gulvbehandling af gulve tilbydes, herunder lud, olie, sæbe eller voks. Oliebehandling er den billigste overfladebehandling af parket i København og på Sjælland.

Er du på jagt efter en gulvmand til behandling af dit gulv af træ? Så lad os hjælpe dig. Er dit parketgulv blevet ridset? Så lad os udføre en afslibning og ny behandlling.